شهادت پيامبر اکرم 28 صفر
- مشخصات
- اولین نگارش در پنج شنبه, 24 مرداد 1392 12:33
- تعداد بازدید: 1883
غم و اندوه و تنهايي شيعه از سال دهم هجري زماني که تنها 63 سال از عمر با برکت ختمي مرتب حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله مي گذشت شروع شد. پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله آخرين حج خويش را انجام داده و با بيت الله الحرام وداع نمودند و چون مي دانستند که سال آخر عمر شريفشان است موقع برگشت ار مکه مرتبا در بين راه به مردم مي فرمودند: اي مردم! مواظب باشيد پس از وفات من به فتنه ها گرفتار نشويد و از راه دين گمراه نگرديد. اي مردم! با حرف هاي من مخالفت نکنيد، بدعت در دين خدا نياوريد و هميشه به عترت و اهل بيتم متمسک شويد و مي فرمودند: من از بين شما مي روم و شما در حوض کوثر بر من وارد مي شويد آن وقت از شما سؤال مي کنم چه کرديد با دو چيز گرانبها و گرانقدري که در ميان شما باقي گذاشتم؟ بدانيد که قرآن و اهل بيتم از هم جدا نمي شوند تا در حوض کوثر بر من وارد شوند، مبادا از اهل بيتم سبقت بگيريد. مبادا از کنار ايشان پراکنده شويد که هلاک خواهيد شد. مواظب باشيد اگر به حرف هاي من عمل نکنيد از دين خدا برگشته ايد و کافر شده ايد.
پيامبر خدا صلي الله عليه و آله تنها موقع برگشتن از مکه اين سخنان را نفرمودند، بلکه تا آخرين لحظات عمر شريفشان مرتبا اين سفارشات را به مردم مي کردند.
روزي پيامبر صلي الله عليه و آله، تمامي منافقين و اهل فتنه را جمع کردند و اسامه بن يزيد را سرپرست و امير آنها قرار دادند و به اسامه امر فرمودند: اين لشکر را به بلاد روم همان جايي که پدرت کشته شده بب و در اطاعت کردن امر من عجله و شتاب کنيد. از جمله کساني که در اين لشکر منافق و مرتد بودند ابوبکر و عمر بن الخطاب لعنت الله عليهما بودند. حتما فهميده ايد که منظور حضرت از فرستادن اين لشکر به روم چه بوده است؟آري پيامبر مي خواستند که مدينه از اهل فتنه و منافق خالي شود و شخص منافقي نباشد تا با اميرالمؤمنين عليه السلام مخالفت ورزد و پس از شهادتشان امر خلافت به آقا اميرالمؤمنين علي عليه السلام مستقر گردد و مردم به هدايت اصلي و ابدي برسند...